Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Bo Prašnikar zagrenil življenje tudi Vijoličastim?

Pred nami je nov nogometni vikend. Po mojem bosta najbolj zanimivi tekmi v Domžalah, kamor prihaja z zmago nad Dinamom ohrabreni Koper in pa v Velenju, kjer bo po novo zmago prišel spektakularni Maribor.
Triglav je v prvem kolu sicer doživel rezultatski debakel, a v Ljudskem vrtu bodo podobno usodo doživele tudi močnejše ekipe. Tokrat igrajo doma s Celjani, ki so tudi izgubili, tako, da bo to za obe ekipi popravni izpit. Možni so vsi trije izidi, mogoče ima celo več možnosti za zmago Triglav, ki bo igral na krilih svojih bučnih navijačev.
Nafta je izraziti favorit v tekmi s Primorjem in bi morala gladko zmagati in vsak drugačen rezultat bi bil veliko presenečenje.
Koper je z Dinamom dokazal svojo kvaliteto, pa tudi Domžalčani so v Celju z zmago, predvsem pa z igro prijetno presenetili in obeta se nam za naše razmere pravi mali spektakel, ki bo gotovo opravičil pričakovanja. Koperska vezna linija je v Novi Gorici (Dinamo) igrala sijajno, kljub odsotnosti Mirana Pavlina (mogoče prav zaradi tega), ki pa ga sicer izjemno cenim kot še vedno enega naših najboljših igralcev.
Derbi kola pa bo verjetno vseeno v Velenju, kjer bo zanimivo opazovati, kakšen “zvarek” tokrat za nasprotno ekipo pripravlja veliki mag slovenskega nogometa Bojan Prašnikar, ki ga bo sijajni Maribor le še dodatno motiviral, da čim bolje pripravi svojo ekipo za nedeljski obračun. Je pa Maribor v tem trenutku vseeno objektivno toliko boljša ekipa, da ga bodo Velenjčani težko zaustavili na zmagovitem pohodu.
Olimpija gostuje v Novi Gorici in bo glede na trenutno stanje v ekipi in okoli nje, ko se domnevno bolj kot z nogometom ubadajo z drugimi stvarmi, težko izvlekla več kot časten poraz ali pa eventuelno kilav remi.

Dodaj komentar

*