Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 32. krog

Pred nami je še nekaj odločilnih krogov, najprej 32.

Olimpija v Stožicah z Velenjčani ne bo imela pretežkega dela. Treba pa bo igrati resno, brez podcenjevanja.

Celjani so “vroči” in bodo z vso silo in energijo napadli Domžalčane, ki pa bodo žilav nasprotnik in v Knežje mesto ne bodo prišli z belo zastavo. Čaka nas zanimiv nogometni boj, v katerem se tehtnica vendarle nagiba na domačo stran. Domači bodo dodatno motivirani, saj so še vedno v igri naslov prvaka, če pa jim letos to ne bo uspelo, veseli dejstvo, da je slovenski nogomet dobil še enega kandidata za najvišja mesta. Upam, da bodo v mestu ob Savinji še naprej ohranili sedanji pristop in način dela.

Maribor odhaja na zelo težko gostovanje v Sežano. Domači so jezni na sodnike, s katerimi niso zadovoljni in nekaj te jeze bodo občutili Vijoličasti, ki morajo zmagati, če želijo razmišljati o novem naslovu. Camoranesi bo gotovo zelo okrepil obrambo in videli bomo, če bo zdržala.

Aluminij bo gostil Bravo. Gostje s svojo mladostjo in željo po dokazovanju letijo po igrišču, domači pa imajo seveda ob tem svojo računico. Rezultat je negotov.

Triglav odhaja v Mursko Soboto, kjer prav veliko možnosti za uspeh nima in ostaja glavni kandidat za dodatne kvalifikacije.

 

 

Dodaj komentar

*