Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 17. krog

Pred nami je 17. krog. Olimpija gosti Tabor, Maribor Domžale, zelo zanimivo pa bo tudi v Fazaneriji, kamor prihaja Aluminij.

Zanimivo bo videti, v kolikšni meri se bodo Zmaji pobrali po debaklu v Murski Soboti. Sežančani bodo kar pravšnji nasprotnik, saj bodo v Stožicah visoko motivirani z namenom, da čim dražje prodajo svojo kožo. Ljubljančanom kar trije klubi dihajo za ovratnik, zato je zanje zmaga edina možnost, realnost pa se bo pokazala v nedeljo popoldne.

Maribor pričakuje Domžalčane, ki so prvenstvo začeli katastrofalno, sedaj pa so vendarle v boljši koži. Domači ne bodo imeli lahkega dela, sploh če vemo, s kakšno težavo so v prejšnjem krogu ugnali Bravo.

V Fazanerijo bo spet nogometni praznik, kljub temu, da tokrat ne prihajata Maribor ali Olimpija, pač pa “le”Aluminij, ki pa letos preseneča na celi črti. Rdeči iz kroga v krog igrajo odlično in so zasluženo v vrhu prvenstvene lestvice, Muraši pa so v tem trenutku morda celo najboljša ekipa v ligi. Čaka nas torej nogometna poslastica, prednost pa je vendarle na strani Prekmurcev.

V Kranju gostuje Bravo, ki igra dobro, a še premalo konkretno in učinkovito, kar bodo domači skušali izkoristiti, v Velenje pa prihajajo Celjani, ki so bliže trem točkam kot domači.

 

 

 

Dodaj komentar

*