Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Olimpija znova na vrhu

Maribor in Mura sta v derbiju kroga remizirala, Olimpija pa v Kranju zmagala in se spet povzpela na vrh prvenstvene lestvice.

V Ljudskem vrtu smo spremljali pravi spektakel in edina pomanjkljivost je bila, da ni bilo golov. Priložnosti so bile na obeh straneh, remi pa je bil na koncu najpravičnejši.

V Kranju smo videli pravi nogometni triller, saj so domači proti Olimpiji vodili že z dvema goloma prednosti, a so jih Ljubljančani ujeli in zabili še zmagoviti zadetek. Prelomnica v srečanju se je zgodila v drugem delu z vstopom Lupete, ki je zelo povečal agresivnost Zmajev v napadu ter zabil prva dva Olimpijina gola nato pa bil zaradi preostre igre žal izklučen.

Bravo je doma proti Celjanom znova zaigral zelo dobro in povedel, po rezultatskem zaostanku pa zmogel dovolj moči za izenačenje.

Domžalčani so doma proti Taboru zaigrali v krču, saj so vedeli da “morajo” zmagati, kar jim je z golom Vuka v prvem polčasu tudi uspelo.

Rudar nadaljuje z bledimi predstavami. V prvem polčasu je v Velenju proti Aluminiju sicer vodil kljub številnim priložnostim gostov. Le-ti so v drugem delu naravnali merilne naprave in zasluženo obrnili rezultat v svojo korist.

Dodaj komentar

*