Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 13. krog

V tem krogu se bo zgodila prekmurska invazija na Ljudski vrt, saj tam gostuje Mura, ki je v odlični formi.

Maribor se je po zmagi v Stožicah točkovno poravnal z Olimpijo in se zavihtel na vrh lestvice. Mura je tretja, a zaostaja le za točko in bi z morebitno zmago Štajerce prehitela. Mariborčanom pa je po seriji zmag zelo zrasla samozavest in bodo v bodoče oddali bolj malo točk. Vsekakor nas zopet čaka pravi praznik za nogometne sladokusce.

Olimpija odhaja v Kranj po nove tri točke. Te pa niso tako samoumevne kot se zdi, saj je poraz v derbiju gotovo načel zlasti psihološko stanje ekipe in vprašanje je, v kakšni meri so se igralci pobrali. Kranjčani bodo gotovo maksimalno motivirani, kar bo Zmajem še dodatno otežilo delo.

Bravo gosti Celjane, ki so v zelo dobri formi in bodo v Ljubljani težko izgubili. Bolj verjetna je njihova zmaga ali neodločen izid.

Domžalčani še naprej lovijo pravo formo. Prav neverjetno je, da se je ekipa, ki je še lani navduševala s svojo atraktivno in napadalno igro, sedaj znašla v precej nezavidljivi situaciji. K temu je gotovo pripomogla tudi prodaja nekaterih igralcev. Igralci Tabora, ki v Domžalah gostujejo, bodo seveda skušali izkoristiti slabšo formo domačih za lasten uspeh.

Preostane še tekma v Velenju, kjer se bosta udarila Rudar in Aluminij. Rudar “krvavo” potrebuje nove točke, a je vprašanje, če mu bo uspelo zlomiti gostujoči cattenaccio oz. obrambno postavitev.

Dodaj komentar

*