Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Brez presenečenj

Odigran je bil 1. krog Prve lige, v katerem ni bilo presenečenj. Tudi Olimpija in Maribor sta zmagala, za to pa sta se morala precej potruditi.

Zmaji so Celjane napadli in kmalu je Velikonja zabil Evro gol, nato pa smo do konca tekme gledali klasični cattenaccio, ki se ga ne bi sramoval niti izumitelj Helenio Herera, ki je vodil Inter pred 50 leti, še manj pa Jose Mourinho, ki se ga je obilno posluževal ob zadnjem Interjevem scudettu. Olimpija je po porazu s Trenčinom pač “morala” zmagati in to ji je tudi uspelo na ne preveč atraktiven način. Vidno je, da se ljubljanska zasedba še uigrava, kar je logično, saj je nekaj igralcev novih.

Maribor in njegovi navijači so trpeli tantalove muke prav do konca tekme s Koprom in v njenih izdihljajih zabili zmagoviti gol. So pa prikazali precej manj od pričakovanega in bodo morali svojo igro še popraviti zlasti v smislu učinkovitosti.

Domžalčani so po pričakovanju zanesljivo odpravili Radomlje, enak scenarij pa se je zgodil v Novi Gorici, kjer so domači premagali drugega novinca Aluminij.

Rudar in Krško sta odigrala borbeno srečanje, v katerem so bili domači boljši, a sta si ekipi na koncu razdelili točke.

Dodaj komentar

*