Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Maribor ali Domžale

Začenja se spomladanski del prvenstva (22. krog). Za razliko od prejšnjih let se nam obeta izredno zanimiv boj za vrh.

Vodeče Domžale, ki na vrhu nameravajo tudi ostati, gostujejo v Velenju. Rudar je jeseni igral slabše od pričakovanj, zato bo želel že proti vodilnemu pokazati nov obraz in ga premagati. Kljub temu so gostje v tem trenutku nekoliko boljša ekipa.

Edina Mariborova alternativa je ohranitev šampionskega naslova, zato se Gorici slabo piše. Štajerci so izpadli iz Evrope, zato bodo v prvenstvu lahko krenili “na polno”. Goričani se ubadajo s finančnimi težavami, kar se bo gotovo odrazilo na igrišču. Vse razen zmage domačih bi bilo veliko presenečenje.

Zmaji, ki so v prestopnem roku izgubili najboljšega igralca (Omladič), se za naslov verjetno ne bodo borili, imajo pa možnosti za mesta, ki še vodijo v Evropo. Z Radomljami večjih težav najbrž ne bo.

Zanimivo bo tudi v Kopru, kjer gostujejo Celjani, ki so bili hit jesenskega dela. Tekma bo izenačena, rezultat pa negotov.

Krka, ki se bo krčevito borila za obstanek, gosti Zavrč, ki jeseni tudi ni preveč blestel. Domači krvavo  rabijo točke, gostje pa imajo seveda svojo računico.

Dodaj komentar

*

Koledar objav
February 2015
M T W T F S S
« Dec   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728