Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 28. krog

Pred nami je 28. krog. Zelo zanimivo bo v Domžalah, kjer se bosta udarila druga Olimpija in tretje Domžale, Maribor pa tokrat v Ljudskem vrtu gosti Gorico.
Domžale v zadnjem času bolje igrajo na gostovanjih kot doma, videli pa bomo, če bo tudi proti Olimpiji enako. Zmaji seveda želijo ohraniti distanco na lestvici, teoretično pa tudi prvi Maribor še ni prvak.
Mariborčani trenutno sicer niso najbolj prepričljivi (spomnimo se tekme v Kidričevem), a vseeno marljivo nabirajo točke in že hladijo zmagoviti šampanjec. Goričani sicer imajo svoje adute, igra pa se v Mariboru in Vijoličasti so seveda favoriti.
Mura, ki je v prejšnjem krogu v Domžalah z igro in rezultatom presenetila slovensko nogometno javnost ter tako “vstala od mrtvih” tokrat gostuje v Velenju, ki je kar vroč teren, domačin pa bo Muraše skušal obdržati na zadnjem mestu lestvice.
Koper je proti Celjanom razočaral in bo tokrat skušal proti Aluminiju popraviti slabši vtis. Gostje so vendarle ena slabših ekip v ligi in bodo težko prišli do kakšne točke.
V Kranju imajo novega trenerja (Kosič). Z Olimpijo je igral kot Barca (visoka posest žoge), s Triglavom bo to težje izvedljivo. Celjani pa se na to ne bodo kaj dosti ozirali in bodo šli seveda na zmago.

Dodaj komentar

*