Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Domžale kot ogrevanje za Dinamo

V 6. krogu na sporedu ni kakšnega derbija. Morda je temu najbliže tekma med Gorico in Koprom, a to velja bolj za preteklost.
Maribor torej gosti Domžale. Hrup, ki je nastal po velikem derbiju na in ob igrišču, se je nekoliko polegel in na sporedu so nove tekme. Domžale so v novo prvenstvo krenile s sistemom toplo-hladno, Mariborčani pa bodo verjetno spet igrale z rezervami, saj jih prihodnji teden čaka Dinamo. Domžalčani se bodo pretežno branili, Mariborčani napadali in vprašanje je, kdo bo uspešnejši. Bunker Triglava je na koncu klonil, kako bo z domžalskim?
Olimpija je po Derbiju gotovo malo pridobila na samozavesti, a Celjani, ki prihajajo v Stožice, pod Pušnikovo taktirko igrajo kot prerojeni, zato zmaga Zmajev nikakor ni samoumevna, ampak jo bodo morali pošteno zaslužiti in si jo prigarati (v potu svojega obraza in ostalih delov telesa – če jo bodo sploh dosegli).
Rudar je slabo štartal (kar je primoralo trenerja Djuričiča k odstopu), proti Triglavu v Velenju pa ima lepo priložnost za zmago. Bodo pa gostje gotovo zelo borbeni, kar bo Knapom močno otežilo njihovo nalogo.
Mura v pričakovanju zgodovinske tekme z Laziom v Fazaneriji pričakuje Aluminij, ki igra iz tekme v tekmo bolje in ki bo tudi skušal izkoristiti naporen nogometni urnik Murašev in s tem povezano utrujenostjo ter iz Murske Sobote odnesti celo kožo.
Kot že rečeno, se bosta v Novi Gorici udarila Gorica in Koper. Pred nekaj leti bi bil to veliki slovenski derbi (seveda ne na ravni Mb – Ol), sedaj pa je to tekma brez posebnega naboja.

Dodaj komentar

*