Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Prekmurska invazija na Stožice

Morda je naslov za napovednik 17. kroga malo pretiran, ampak gotovo se bo v nedeljo v Stožicah zbralo veliko število Prekmurcev, ki bodo stiskali pesti za Muro.
Olimpija bo igrala svojo napadalno igro z veliko posestjo žoge, Mura pa bo verjetno igrala bolj obrambno s protinapadi. Zmaji so v Murski Soboti doživeli mali debakel in se bodo skušali maščevati. So favorit, a ne bodo imeli lahkega dela.
Maribor po neugodni evropski izkušnji odhaja na prav tako neugodno gostovanje v knežje mesto, a Celjani vendarle niso na evropski ravni. Preveč nihajo v formi, seveda pa je možno, da bodo imeli svoj dan in takrat bo Maribor v težavah. Je pa gotovo bliže zmagi kot Celjani.
V Lendavo prihajajo Domžale, ki so v zadnjem času v vzponu in bodo šli na zmago, domači pa si veliko porazov ne bodo smeli več privoščiti. Tekma bo skratka zanimiva in borbena, kvaliteta pa je na domžalski strani.
Gorica gosti Rudarja. Gre za dve približno enakovredni ekipi zato je rezultat precej negotov.
V Koper prihaja Triglav. Koperčani so svojo formo vendarle nekoliko popravili, zato bodo verjetno ugnali borbene Gorenjce, ki pa so kvalitetno verjetno najslabša ekipa Lige,

Dodaj komentar

*