Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Tokrat najbolj zanimivo v Lendavi

Prvoligaši tudi med tednom ne počivajo. Pred nami je 12. krog. Zanimivo bo povsod, po moje pa bo najbolj v Lendavi, kjer se bosta udarila oba “Prekmurca” Nafta in Mura.
Obe ekipi sta vroči, saj sta v prejšnjem krogu zmagali, še posebej pa je toplo v srcih Naftašev, saj je v nedeljo v Ljudskem vrtu padel nihče drug kot Maribor. V formi pa je tudi Mura, saj v zadnjih nekaj krogih beleži zmage ali pa neodločene rezultate, tako da bo na igrišču peklensko vroče. Izid je totalna uganka.
Za Domžale bo to posebna tekma, saj morajo nujno prekiniti črno serijo, če se hočejo letos še vmešati v borbo za vrh. Njihovo delo nikakor ne bo lahko, saj v goste prihajajo žilavi Kranjčani, ki bodo belo zastavo pustili doma. Tokrat bi bila za domače uspeh že točka.
Olimpija je na vrhu po točkah dohitela Maribor in želi z uspehi nadaljevati, zato bo napela vse sile, da bi tudi iz Nove Gorice odnesla vse tri točke. Domačini imajo ob tem svojo računico, a mislim, da imajo Ljubljančani v tem trenutku boljšo ekipo (če se seveda ne bo ponovil “mrk” iz Murske Sobote).
Preostane nam še srečanje v Kopru, kamor prihaja Celje. Koprčani nimajo časa za jadikovanje nad svojo trenutno usodo in bodo že s Celjani želeli obrniti ploščo. Tokrat bi svoje morali prispevati tudi domači Tifozi, saj brez njih najbrž ne bo željenega rezultata.
Tekma med Rudarjem in Mariborom je preložena zaradi nastopa Vijoličastih v Ligi Evropa.

Dodaj komentar

*