Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Gorica udarila v Domžalah

6. krog je gotovo najbolj zaznamovala zmaga Gorice v Domžalah, ki je sicer presenečenje, a je enako usodo doživel že Koper, s strani Goričanov pa sta na domačem terenu “visela” tudi Maribor in Olimpija.
Domžalčani so sicer več napadali, a so se vsi njihovi poizkusi končali ob neprobojnem zidu Goriške ekipe, ki pa so nato predvsem iz protinapadov prerešetali domačo mrežo.
Po peklenski vročini so v Kranju Zmaji v drugem polčasu vendarle uspeli streti odpor domačinov, ki so se pretežni del tekme žilavo branili. Olimpija je igrala krasno do kazenskega prostora nasprotnikov, nato pa so se začeli problemi (zadnji pas!). Napadalci se v prihodnje morajo malo prebuditi, po možnosti že v nedeljo proti Mariboru.
Maribor se je poigral z Muro. V bistvu je bila na igrišču le ena ekipa. Muraši se morajo malo zamisliti nad svojo formo, sicer jim v boju za obstanek trda prede.
V Velenju je bija odigrana prava nogometna lepotica z obilico lepih potez in kar je najvažneje s šestimi goli v obeh mrežah, tako da so gledalci lahko dejansko uživali. Seveda domači navijači s točko niso bili preveč zadovoljni.
Novi (stari) trener Koprčanov Bračun je uspešno štartal v novi vlogi, saj so Kanarčki odnesli na Obalo veliko točko z napornega gostovanja v Lendavi. Domači so imeli več od igre, gostje pa so se bolj osredotočili na obrambo lastnega gola.

Dodaj komentar

*