Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Maribor pridno nabira točke

Po 4. krogu prvenstva je bolj ali manj jasno, da bosta najverjetneje Maribor in Domžale zopet bila bitko za naslov prvaka, tej dvojki pa se bo morda pridružila še katera ekipa.
Olimpija je v Lendavi v polju prevladovala in imela več priložnosti, a zopet je prišla do izraza zdaj že kar malo kronična bolezen – neučinkovitost. Na koncu so Zmaji osvojili točko, s katero so lahko več kot zadovoljni. Za kaj več pa bodo počasi morali začeti zabijati gole.
Maribor se je na začetku tekme skoraj panično branil pred naleti domačinov, počasi pa so stvari prišle na svojo mesto in Milaničeva četa je zabeležila novo (rutinsko) zmago.
Rudar je zasluženo (sicer minimalno) strl odpor žilavih Sobočanov, ki so se zopet predstavili kot borbena ekipa, ki ji ne manjka kvalitete. Na dolgi rok pa jih najbrž čaka boj za obstanek.
Goričani so “krvavo” potrebovali zmago in zato vložili dodatne napore in uspeli na kolena položiti rumeno-modre iz Knežjega mesta. Zmaga je glede na prikazano več kot zaslužena.
Precej presenetljivo pa Domžalčani niso zmagali proti Koperčanom, ki so po slabšem startu v prvenstvu vendarle nekoliko strnili vrste ter se s pomembno točko vrnili na Obalo. Tako ali tako pa njihova trenutna pozicija ne odraža realnega stanja.

Dodaj komentar

*