Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Presenečenji v Mariboru in Kopru

21. krog je za nami. Tokrat nam je za razliko od prejšnjega kroga postregel s presenetljivimi izidi, zlasti to velja za domača poraza Maribora in Kopra.
Tekma v Ljudskem vrtu je pokazala, da je mariborska obrambna vrsta po odhodu nekaterih vrhunskih igralcev precej oslabljena, kar je tokrat izkoristila ekipa Gorice in zabeležila zasluženo zmago. Krvnik Vijoličastih pa je bil ravno njihov bivši igralec Plut.
Celjani so začetni pritisk kronali z golom, Velenjčanom pa nato kljub boljši igri ni uspelo izenačiti.
Kosičevo in Čehovo delo počasi začenja rojevati sadove, saj je Olimpija proti Nafti zabeležila novo zmago, predvsem pa je viden napredek v igri Zmajev, ki je postala mnogo bolj organizirana. Vezna linija na čelu z Radujkom in Raničem je svojo nalogo opravila odlično, skratka igra je dobila rep in glavo. Zmaji so na pravi poti in v soboto nas vse skupaj čaka pravi spektakel z Mariborom.
Koper je po slabi predstavi zasluženo izgubil proti borbenim Gorenjcem, ki bodo še marsikomu do konca zagrenili nogometno življenje.
Domžalčani so devetdeset minut napadali, domače (beri: sinove burje) pa je pred porazom rešila nepopustljivost in dejansko – burja.

Dodaj komentar

*