Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Je Olimpija prebolela krizo?

Že jutri (petek) se začne 8. krog prvenstva, ki nam bo spet postreglo z zanimivim in razburljivim nogometom.
Nafta pod reflektorji računa na novo zmago, ki je glede na formo realna, Prašnikar pa bo počasi tudi moral prekiniti niz neuspehov v zadnjem času. Lendavčani so absolutni favorit, vendar se pri Praletu nikoli nič ne ve vnaprej.
V Stožicah se nam obeta spektakel ne glede na trenutni položaj Zmajev, ki so se morda v reprezentančnem premoru uspeli zlasti psihološko dvigniti, da bi lahko parirali nabrušenim Domžalčanom, ki bodo seveda igrali na zmago. Za Zmaje bi bil v tem trenutku uspeh že remi.
Rezultat dvoboja v Novi Gorici je precej negotov, če upoštevamo, da so Triglavani prebili prvoligaški led in se povsem enakovredno in neobremenjeno postavljajo po robu starim prvoligaškim mačkom.
Če premor ni prehudo vplival na mariborsko ekipo, bi domači morali zabeležiti nove tri točke, Ajdovci pa so se odlepili od dna in to jim je gotovo dalo nov polet in energijo, da tudi v Ljudskem vrtu poizkusijo doseči kaj več.
Celje pričakuje Koper in glede na spremenljivo formo obeh tekmecev se nam obeta izenačeno in rezultatsko negotovo srečanje, tako da so možni različni scenariji. Najverjetneje bo neodločeno.

Dodaj komentar

*