Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Kdo lahko zaustavi mariborski pohod?

Pred nami je tretji krog državnega prvenstva. Mariborčani so s četrtkovo vrhunsko evropsko predstavo dokazali sijajno formo in potrdili kandidaturo za naslov državnega prvaka.
V Ajdovščino prihajajo vodilni Domžalčani, ki si gotovo želijo ostati na vrhu, igralci Primorja pa si najbrž ne želijo novega poraza, tako da bo na igrišču precej živahno.
Koprčani so favoriti v tekmi s Triglavom, igrajo pa trenutno precej neprepričljivo, a zmaga vendarle ne bi smela biti vprašljiva.
Zelo zanimivo bo tudi v Celju, kamor prihaja Rudar, ki bo glede na taktične sposobnosti svojega trenerja zelo težko izgubil tekmo, Celjani pa bodo gotovo iskali način, kako vendarle priti do prve domače zmage. Mislim, da je remi v tej tekmi najbolj realen.
Maribor bo verjetno premagal Gorico, trenutno pa je največji problem Milaniča igra na dveh frontah, tako da bo potrebno mnogo taktične in trenerske modrosti za uspeh na obeh. Imajo pa Vijoličasti kar dolgo klop in zato bo Gorica v nedeljo težko iztržila kaj več od poraza.
Olimpija se počasi poslavlja z legendarnega Hermesa v Spodnji Šiški in se seli v Stožice, Zmaji pa bi to selitev verjetno radi proslavili z zmago. Nafta bo žilav nasprotnik, a vseeno bo več odvisno od tega v kakšni luči se bo tokrat predstavil domačin. Če bo motivacija in borbenost na primerni ravni, bi točke vendarle lahko ostale doma.

Dodaj komentar

*