Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Prva zmaga Mure

Kar se je pred začetkom novega prvenstva zdelo nemogoče, se je zgodilo. Prvak Mura je svojo prvo zmago zabeležil šele v 6. krogu, pa še ta je bila dosežena povsem ob koncu srečanja.

V Fazaneriji so se prvaki dolgo mučili s prejšnjimi prvaki Celjani, ki so uspešno zapirali dostope do svojega gola ter ves čas prežali na protinapade. Muraši pa so pokazali, zakaj so bili lani prvi, saj so spet pustili srce na igrišču in v 90. minuti preko Cipota zabili zmagoviti zadetek, kar je sprožilo ekplozijo navdušenja na tribunah. S to zmago so se tudi nekoliko povzpeli po lestvici.

Koper nadaljuje zmagoviti pohod. Na Bonifiki je padel Maribor, pri čemer so imeli domači tudi nekaj sreče, saj so zadeli že v prvi minuti, kar je gotovo vplivalo na potek celotnega srečanja. Ob koncu prvega dela so z avtogolom Mitroviča vodstvo še povečali in Mariborčani se do konca srečanja niso več pobrali.

V Zmajevem gnezdu nič novega. Zeleno-beli nadaljujejo z bledimi predstavami, kar se je zgodilo tudi v Spodnji Šiški, saj jih je zasluženo premagal Bravo, igralci Olimpije pa si slabo igro praktično niso pripravili priložnosti za zadetek. Akcije so bile individualne in nenevarne, o kakšnem ekipnem duhu pa ni zaenkrat ne duha ne sluha.

V Radomljah so Sežančani realizirali svojo enajstmetrovko, domači pač ne, Domžalčanom pa je zmago proti Aluminiju s pravim evrogolom prinesel Ibričič.

 

 

Dodaj komentar

*

Koledar objav
August 2021
M T W T F S S
« Jul   Jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031