Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 29. krog

Pred nami je 29. krog.

Vodeča Olimpija gosti Koper. Primorci so bili za Ljubljančane vedno neugoden nasprotnik, tako pa bo tudi tokrat. Zmaji ne blestijo, gostje pa bodo proti vodečemu še dodatno motivirani, tako da nas čaka zelo zanimivo srečanje. Olimpija je favorit, a daleč od tega da je domača zmaga samoumevna.

Maribor pričakuje Domžalčane. Novi trener Rožman še išče zmagovito formulo, gostje pa bodo zagotovo zadovoljni že s točko, torej nas najverjetneje čaka spremljanje domačih poizkusov, kako prebiti gostujočo obrambo. Mariborčani skoraj “morajo” zmagati, saj bi se prednost Olimpije ob uspehu proti Kopru in neuspehu Štajercev povzpela na šest ali celo sedem točk.

Prava poslastica nas čaka v Celju, kjer se bosta udarila dva neposredna konkurenta za obstanek v ligi, domačin in Aluminij. Gostje se bodo celo tekmo branili in prežali na protinapade, tako da domače čaka izjemno težko delo. Dvomim, da bodo uspeli prebiti gostujoči bunker.

Goričani, ki so verjetno že novi drugoligaši, gostijo Bravo, ki je trenutno boljša ekipa in točke naj bi odšle v Spodnjo Šiško.

Tabor gosti Muro, ki je favorit, a Šežančani doma redko izgubljajo.

Dodaj komentar

*