Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 11. krog

Odigran je bil 11. krog, ki ga je morda najbolj zaznamoval poraz Olimpije v Stožicah.

Koper je v Ljubljani igral odlično. Pred svojim golom je zgradil neprobojni zid, za katerega Zmaji niso našli rešitve. Sledili so bliskoviti protinapadi, iz katerih bi Kanarčki lahko zadeli več kot dvakrat. Vsi goli so padli v drugem delu. Gostje so povedli, domači kmalu izenačili. Pričakovali smo zaključno ofenzivo Olimpije, presenetljivo pa so bili v končnici boljši Primorci in z drugim golom potopili domačo barko.

V Ljudskem vrtu smo spremljali pravi triler, v katerem sta se obe moštvi izmenjavali v vodstvu, na koncu pa so bili uspešnejši Vijoličasti.

Camoranesi je z uvedbo sistema 3-4-3 želel predvsem okrepiti obrambo Mariborčanov, a ta novost izpred nekaj krogov še ni prinesla željenih rezultatov. Obramba Vijoličastih je namreč še vedno zelo porozna in treba bo še malo počakati, da se bo izboljšala. Napad je trenutno boljši del ekipe, prebudil pa se je zlasti Požeg-Vancaš, ki je začel zabijati gole.

Tekmi Tabor-Mura in Gorica-Bravo sta se končali brez zmagovalca, v petek pa je Celje povozilo Aluminij, ki počasi zapušča pozicije pri vrhu prvenstvene lestvice.

Dodaj komentar

*