Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 29. krog

Po razburljivem 28. krogu, v katerem je vodeča Olimpija doma proti Bravu doživela pravi debakel, se je situacija pri vrhu zaostrila. Maribor se je z zmago v Kranju približal le na točko, Celjani po porazu v Murski Soboti zaostajajo za dve, Mura, ki niza serijo zmag pa tudi ni daleč.

Ranjeni Zmaji odhajajo na težko gostovanje v Domžale. Rumeno-modri so po menjavi trenerja zmagali v Velenju in bodo na krilih te zmage napadli Olimpijo z vsemi močmi, saj točke v boju za obstanek nujno potrebujejo, zeleno-beli pa prav tako, saj so zasledovalci tik za petami. Menjava trenerja Hadžiča pa je očitno dosegla nasprotni učinek od željenega. Poraz proti mestnemu tekmecu bo treba hitro pozabiti in z novim trenerjem kreniti v boj za naslov prvaka. To pa bo težko, saj gre predvsem za psihološki problem. Samozavest je gotovo na precej nizki ravni, zato bi bila v sedanji situaciji že točka iz Domžal velikanska.

Maribor igra odlično in bo brez težav doma premagal Rudar. Celjani bodo imeli proti Sežančanom težje delo, Muraši pa v Spodnjo Šiško tudi ne bodo šli na izlet. Igralci Brava bodo proti sijajnim Prekmurcem dodatno nabrušeni.

Aluminij, ki mu v nadaljevanju prvenstva ne uspeva ničesar, odhaja na gostovanje v Kranj, kjer ga Triglavani ne bodo pričakali nič kaj gostoljubno.

Dodaj komentar

*