Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Aluminij padel v Ljudskem vrtu

9. krog si bomo najbolj zapomnili po prvem porazu Aluminija, ki pa je zadržal vodilno mesto na lestvici.

Maribor je prikazal najboljšo letošnjo predstavo. Milanič je postavil odlično taktiko, pri čemer domači niso le brezglavo napadali, ampak na momente tudi gostom prepuščali iniciativo in upam si trditi, da je ravno ta menjava ritma goste toliko vrgla iz tira, da niso bili tako suvereni kot na prejšnjih tekmah. Po odmoru so Vijoličasti še malo stopili na plin ter zabili vodeči gol, po izenačenju pa še enega, ki je zadostoval za zmago. Mariborčani igrajo vedno bolje in se počasi povzpenjajo proti vrhu.

Olimpija je razočarala, saj so igralci po vodstvu z 2 : 0 včeraj povprečnim Celjanom dopustili izenačenje, nato pa niso bili več sposobni zabiti zmagoviti zadetek. O duhoviti in kombinatorni igri z začetka prvenstva sedaj ni več ne duha ne sluha in trenerja Hadžiča čaka naporna jesen. Nekateri posamezniki v ekipi najbrž tudi bolj razmisljajo o novih klubih in novih pogodbah in z glavo niso več na stožiški zelenici.

Domžalčani so s skrajnimi močmi zabeležili prvo zmago v prvenstvu in sicer v Kranju. Tekma je bila enakovredna, rumeni pa so zmagoviti gol zabili v zadnji minuti regularnega dela.

Tudi Mura je z velikimi napori strla odpor žilavih Sežancev, zmagoviti gol pa je v drugem polčasu zabil Bobičanec.

Rudar je v hudi krizi, saj je po slabi igri moral priznati premoč igralcem Brava, ki so kar štirikrat zadeli velenjski gol. Po tretji menjavi trenerja se Velenjčani nikakor ne najdejo in tudi obeti za prihodnje niso najboljši.

 

Dodaj komentar

*