Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 2. krog

Na sporedu je 2. krog. Vroče bo zlasti v Stožicah, kjer se bodo spopadli Zmaji in Domžalčani.

Oboji so uspešno prebrodili 1. krog evropskih kvalifikacij, kar jim je gotovo dvignilo samozavest. Obeta se torej pravi nogometni spektakel, ki ga bo spremljala večtisočglava množica. Olimpija je zaradi domačega igrišča sicer favorit, a gostje niso prav nič slabši, poleg tega pa jih bo spremljalo tudi precej navijačev. Odločale bodo malenkosti.

Osmoljenec prvega kroga Maribor odhaja na neugodno gostovanje v Velenje. Velenjčani so že v Domžalah pokazali, da so odlična ekipa, ki je na domačih zelenicah sposobna premagati vsakogar. Vijoličasti bodo storili vse za prvo letošnjo zmago, za katero pa bodo morali zlasti v napadu pokazati mnogo več kot na uvodni tekmi s Triglavom.

Aluminij gosti Kranjčane, ki so navdušili v uvodni predstavi v Ljudskem vrtu in ki želijo ponoviti uspeh. Aluminij pa je prekaljena prvoligaška ekipa in ima ob tem seveda svojo računico.

Tabor gosti Celjane. Aluminij je bil v 1. krogu mnogo boljši in tudi Celjani bi morali v Knežje mesto odnesti vse tri točke.

Bravo, ki je proti Olimpiji zaigral kar solidno, odhaja na težko gostovanje v Mursko Soboto, kjer ima tudi bolj malo možnosti.

Dodaj komentar

*