Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 31. krog

Prvenstvo se počasi bliža koncu, razlika na vrhu pa znaša neulovljivih enajst točk. Maribor sicer ni prepričljiv, a Olimpija ne kaže prav velike volje, da bi eventuelno ogrozila njegovo prvo mesto.

Štajerci gostujejo v Novi Gorici. Nekdaj bi bil to derbi, a so Novogoričani v zadnji sezoni zelo globoko padli in se borijo za obstanek, še vedno pa včasih pokažejo zobe. Vendarle pa menim, da bodo Vijoličasti brez večjih težav ostali vsaj neporaženi.

Olimpija gosti Triglav, za katerega bo to srečanje bolj pomembno kot za Zmaje. Zeleno-beli so z eno nogo že na dopustu in igralci razmišljajo le še o eventuelni prodaji v kakšen bolj zveneč klub, gostje pa so vendarle še v nevarnih vodah. Olimpija je vendarle favorit.

Celjani odhajajo v Krško, ki je že v Drugi ligi. Šli bodo na zmago, saj se jim nasmiha uvrstitev v Evropo.

Tudi Mura cilja na 4. mesto in gosti Rudarja, ki pa tudi nujno rabi točke. Šlo bo na nož, domači pa so gotovo bliže vsem trem točkam.

Tudi tekma med Aluminijem in Domžalami bo zelo zanimiva, saj imata obe ekipi visoke cilje. Domžalčani lovijo drugo, igralci iz Kiričevega pa četrto mesto.

Dodaj komentar

*