Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Poraz Olimpije v Kranju

22. krog si bomo najbolj zapomnili po nepričakovanem porazu Olimpije v Kranju, ki po zmagi Maribora z Gorico zaostaja za velikih deset točk.

Zmaji so dominirali celotno srečanje, vodili, zastreljali enajstnetrovko,  ob koncu tekme pa popustili in dovolili domačim, da so se vrnili v tekmo in z dvema goloma obrnili rezultat. Ponovila se je domača zgodba proti Muri, ko so na podoben način zapravili zanesljivo zmago. Tako se seveda ne da priti do naslova prvaka.

Mariborčani pridno nabirajo točke. Tokrat je po pričakovanju v Ljudskem vrtu klonila Gorica, ki vedno bolj tone proti dnu lestvice, Štajerci pa se počasi pripravljajo na novo slavje ob naslovu prvaka.

Domžalčani so s silovitim presingom proti Aluminiju zgodaj povedli, s podobnim pristopom nadaljevali in zabili še dva gola, gostje pa iz nekaj priložnosti niso uspeli zadeti in zmaga je ostala doma.

Igralci Rudarja so očitno dojeli resnost svojega položaja na lestvici in proti Muri pustili srce na igrišču. Pristop je bil poplačan in slavili so dragoceno zmago.

Krčani in Celjani so se razšli brez zmagovalca.

Dodaj komentar

*