Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 22. krog

Pred nami je 22. krog. Maribor gosti Gorico, Olimpija pa gostuje v Kranju.

Maribor je v prejšnjem krogu odnesel celo kožo z gostovanja pri Aluminiju in bo lahko bolj sproščeno zaigral proti Gorici, ki je v rezultatski krizi. Vse drugo kot visoka zmaga Mariborčanov bi bilo veliko preseenečenje.

Olimpija, ki je v spomladanski del krenila odlično in zabeležila dve zanesljivi zmagi, odhaja na zahtevno gostovanje v Kranj. Tudi Triglavani igrajo odlično in lahko presenetijo favorizirane Ljubljančane, ki pa v boju za vrh potrebujejo nove točke. Čaka nas torej nogometna poslastica, ki si zasluži poln kranjski stadion.

Krško gosti Celjane. Domači so trdno prikovani na dnu lestvice in krvavo potrebujejo tri točke, Celjani pa to dejstvo lahko s pridom izkoristijo, saj bodo morali Krčani več tvegati, kar bo odpiralo prostor za gostujoče protinapade.

V Velenje prihaja Mura, ki je trenutno mnogo boljša ekipa od Rudarja, zato je favorit za zmago. Domači pa se borijo za obstanek in bodo storili vse, da bodo na koncu točke ostale doma.

Zanimivo bo tudi v Domžalah, kamor prihaja zelo dobri Aluminij, ki bo skušal nadoknaditi izgubljene točke v tekmi z Mariborom.

Dodaj komentar

*