Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 13. krog

Po razburljivih dogodkih na reprezentančnem področju, kjer smo ostali brez selektorja članske reprezentance Kavčiča, se nogometni ples nadaljuje na domačih zelenicah.

Zelo zanimivo bo v Novi Gorici, kamor prihaja vodeči Maribor. Srebrničeva četa je sicer bolj neugodna na gostovanjih, kjer z izvrstno obrambno taktiko s protinapadi predstavlja nerešljiv problem za nasprotnike. Tokrat bo ugoden rezultat skušala doseči doma, pri čemer bodo gotovo bolj ofenzivni gostje, ki “morajo” v boju za vrh doseči novo zmago. Spet bo odločala taktika in videli bomo, kaj bo trener domačih pripravil Vijoličastim.

Olimpija v Stožicah gosti Triglav. Zmaji so favoriti in zmaga bo najverjetneje ostala doma, a pot do nje ne bo lahka. Zeleno-beli so med tednom visoko slavili v pokalni tekmi v Kopru, a to ni merilo o njihovi trenutni formi, sploh če vemo, kakšne težave imajo pri prebijanju bunkerja, ki ga bodo Kranjčani najbrž postavili pred svoja vrata.

Mura gosti Rudar. Glede motivacije bo to težja tekma kot proti Mariboru, saj Velenjčani ne bodo pod takim pritiskom in bodo v srečanje krenili bolj sproščeno.

Zanimivo bo tudi v Kidričevem, kamor prihajajo Domžalčani. Aluminij je za razliko od gostov v prvenstvo krenil odlično in bo želel uspešni niz nadaljevati, Domžale pa računajo na dvig forme in boljše nadaljevanje prvenstva.

V Knežjem mestu se bosta udarila domačin in Krško, več možnosti za končni uspeh pa dajem Celjanom.

 

Dodaj komentar

*