Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Razlika ostaja

V 8. krogu je največje zanimanje vzbudil spektakel v Fazaneriji med Muro in Olimpijo, v katerem je slavila slednja. Maribor je zmagal v Krškem in razlika je ostala šest točk.

V Fazaneriji je bil pravi nogometni praznik, saj je gostovala Olimpija, ki je na tribune privabila pet tisoč gledalcev. Gledali smo v glavnem enakovredno predstavo, za nijanso pa so bili boljši Zmaji in na koncu zasluženo zmagali. Po mojem je prevladala posamična kvaliteta, saj Muraši pač nimajo – Kronavetra. Le-ta je s posamično mojstrovino zadel za vodstvo Ljubljančanov, ki so v drugem delu zdržali vse napade domačih in nato zabili še drugi gol. Treba pa je povedati, da so bili gostitelji oškodovani za enajstmetrovko, zadeli pa so tudi vratnico.

Maribor je v Krškem v prvem delu naletel na neprobojen domači zid in le jalovo napadal. V drugem delu pa je stopil na plin, v pičlih nekaj minutah zabil dva gola in tekma je bila odločena.

Domžalčani so trenutno daleč od lanske forme, ko so blesteli tudi v Evropi. Igrajo spremenljivo in rezultati so temu primerni. Tokrat so zasluženo izgubili in to se je zgodilo proti eni slabših ekip v ligi – kranjskemu Triglavu.

Rudar je spert razočaral in izgubil proti Celju, kjub temu, da je bil po igri boljši, Aluminij in Gorica pa sta se razšla brez golov.

Dodaj komentar

*

Koledar objav
September 2018
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930