Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Poslastica v Domžalah

24. krog je zaznamoval nepričakovan poraz Maribora proti Krškemu v Ljudskem vrtu, prepričljiva zmaga Olimpije proti Ankaranu in visoka zmaga Domžalčanov, ki so navdušili nogometno Slovenijo.

Olimpija sicer vodi, a z igro ne navdušuje, Domžalčani pa igrajo trenutno najprivlačnejši nogomet v Ligi. Izrazito napadalna igra je v sodobnem nogometu bolj izjema kot pravilo, a Rožmanovi izbranci dokazujejo, da je možno igrati tudi tako. Skoraj smo pozabili na nekdanji Ajax iz Cruyffovih časov, ki je tudi igral zelo napadalno.

Maribor je v rezultatski krizi. Ni znano, če se je kaj posebnega dogajalo na pripravah v Turčiji, ekipa enostavno ne deluje dovolj dobro. Močno se pozna odhod Kabhe, a to ni razlog za poraze proti objektivno slabšim nasprotnikom. Krško se je sicer predstavil v dobri luči, zabil izjemen vodeči gol, na začetku drugega dela še drugega, Mariborčani pa so zgolj jalovo napadali.

Olimpija je bila v Novi Gorici proti Ankaranu ves čas boljši nasprotnik in zmaga nikoli ni bila vprašljiva.

Domžale so do vrha napolnile mrežo Aluminija. Igralo se je praktično na en gol, saj so rumeno-modri tudi v trenutku, ko je imel žogo nasprotnik, igrali visok presing in igralce Aluminija silili v napake, ki so jih s pridom izkoriščali.

V Velenju smo po pričakovanju spremljali borben in negotov obračun med Rudarjem in Celjem, ki so ga dobili domači, Triglav pa je remiziral z Gorico.

Dodaj komentar

*

Koledar objav
March 2018
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031