Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Derbi!

Po izjemnem uspehu Maribora, ki se je tretjič v svoji zgodovini uvrstil v skupinski del Lige Prvakov, se s 7. krogom prvenstvo nadaljuje. Ta krog bo nekaj posebnega, saj nas v nedeljo zvečer v Stožicah čaka prava poslastica t.j. veliki derbi med Olimpijo in Mariborom. Zmaji vodijo na lestvici, a bodo Vijoličasti v Ljubljano po velikem uspehu prišli polni samozavesti, zato jim dajem več možnosti za uspeh. Olimpija pa bo igrala pred svojimi navijači, ki bodo zahtevali zmago, ki bi bila nad udeležencem Lige Prvakov še slajša. Odločale bodo malenkosti in dnevna forma, želim pa si korektnega navijanja na tribunah.

V senci spopada v Ljubljani bodo še preostale tekme.

Celjani imajo z Ankaranom velike možnosti za osvojitev treh točk, a se tudi novi ekipa z Obale hitro privaja na prvoligaško okolje, kar je pokazala tudi tekma v prejšnjem krogu, ko so Ankarančani nudili hud odpor Olimpiji.

Gorica se je pobrala, gosti pa Rudar, ki po dobrem začetku nadaljuje s slabšimi predstavami. Pušnik pa je star nogometni lisjak, ki je sposoben ekipo dvigniti in morda se bo to zgodilo že v Novi Gorici.

Aluminij in Triglav sta trenutno v podobni formi, zato je rezultat težko napovedati, Krčani pa lahko presenetijo goste iz Domžal, ki se jim bo gotovo poznalo naporno gostovanje v Franciji, kjer so izpadli iz evropskega tekmovanja.

Dodaj komentar

*