Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 28. krog

V tem krogu ni nobenega derbija. Mariborčani gostujejo v Kopru, Olimpija pa v Celju.

Zmaji so med tednom v pokalni tekmi in zmagi nad Mariborom “vstali od mrtvih”. Sam tej zmagi ne pripisujem prevelike teže, saj so Vijoličasti igrali precej ležerno. Gotovo je zanje važnejše prvenstvo, ki pa so ga praktično že osvojili. Za Ljubljančane pa je pomembna zaradi dviga morale, kar jim bo koristilo v boju za drugo mesto. Priložnost za dokazovanje imajo že v nedeljo, ko jih čaka težko gostovanje v Celju iz katerega bodo težko odnesli “cel0 kožo”.

Maribor gostuje na Bonifiki, kjer je imel vedno težave. Domači bodo visoko motivirani in bodo bodočim prvakom želeli čimbolj zagreniti življenje.

V Domžalah bodo tokrat Domžalčani gostje Radomeljčanov. Rumeni so gotovo začutili priložnost za osvojitev drugega mesta in z drugoligašem najbrž ne bodo imeli večjih težav.

V Krško prihaja Rudar. Krčani so v prejšnjem krogu navdušili proti Mariboru in bodo skušali to ponoviti proti Knapom, ki pa so v zadnjih krogih nekoliko popravili formo, tako da nas čaka zanimiva in borbena tekma.

Igralci Aluminija so po zmagi nad Olimpijo gotovo evforični, če pa bo tega preveč, se jim bo gotovo maščevalo, saj pri njih gostuje neugodna Gorica.

Dodaj komentar

*