Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 7. krog

Po razburljivih tedenskih dogodkih (menjava dveh trenerjev, poraz vodilnega v pokalu), je pred nami sedmi krog.

Maribor, ki še vedno išče zamenjavo za Šimundžo, gostuje v Velenju. Tu je bilo zanj vedno zelo vroče, še bolj pa bo sedaj, saj si ekipa verjetno še ni popolnoma opomogla po porazu z Olimpijo v Ljudskem vrtu. Mariborsko ekipo pa bo treba tudi malce premešati, saj trenutna prva ekipa ne dosega želenih učinkov. Rudar bo seveda skušal težave vijoličastih s pridom izkoristiti.

Olimpija je bila nekaj dni “v oblakih”, sedaj pa se bo treba spustiti na realna tla, saj v Stožice prihajajo Celjani, ki so sicer mnogo slabši kot lani, a počasi prihajajo k sebi. Zmaji bodo morali igrati na polno, če bodo želeli zabeležiti novo zmago, mislim pa, da je njihova forma na visoki ravni in da bodo tri točke ostale doma.

Vodeča Gorica gosti Krško, ki se je po dosedanjih igrah že popolnoma adaptiralo na prvoligaško okolje, tako da domača zmaga gotovo ni samoumevna.

Zavrč je zamenjal trenerja in tekma z Domžalami je pravi test, kako bo to učinkovalo na domačo ekipo. Domžalčani igrajo toplo-hladno in še lovijo pravo formo.

V Novem mestu se bosta udarila Krka in Koper, rezultat pa je težko napovedati.

 

Dodaj komentar

*