Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Ni še konec

Čez vikend je bil odigran 28. krog, v katerem je vodilni Maribor izgubil (z Rudarjem), druge Domžale pa zmagale (proti Gorici), tako da boj za prvo mesto še ni odločen.

Maribor je v Velenju od začetka prevzel vajeti v svoje roke oz. noge, a nato ni uspel zadeti, to pa je pred koncem prvega polčasa uspelo domačim. V drugem delu je nato sledila še izključitev Rajčeviča in Mariborčani se do konca niso uspeli pobrati in vsaj izenačiti. So pa drugi gol zabili Velenjčani in tekma je bila odločena. Je pa evidentno, da so prvaki malo padli v formi, a sem prepričan, da njihovo končno prvo mesto ni ogroženo.

Domžalčani so premagali Gorico in to po zaostanku. Napeli so vse sile in rezultat preokrenili, skratka bili so v “jesenskem” stanju, ko so pridno nabirali točke. Očitno imajo v domžalskem taboru še ambicije osvojiti naslov prvaka, to pa pomeni bolj zanimivo končnico prvenstva.

Olimpija je spet razočarala svoje privržence, saj je s Krko le remizirala in tako zaostala za tekmeci v boju za Evropo. Zmaji sicer občasno bruhnejo kakšen plamenček (kot pred kratkim v Domžalah), sicer pa so bolj ali manj povprečni.

Koper je rutinsko odpravil Radomlje, Celjani pa so zmagali v Zavrču.

Dodaj komentar

*