Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Le še točka razlike

Po 22. krogu se je Maribor Domžalam približal le na točko razlike in napovedal, da se bo težko ločil od šampionskega  naslova.

Vodeči Domžalčani so sicer v Velenju v polju prevladovali, a si tudi ob rdečem kartonu Rudarja niso priigrali rezultatske prednosti. Za eventuelen naslov prvaka bo seveda treba zmagovati.

V Ljudskem vrtu je Volaš že zgodaj zabil vodeči gol, nakar so Goričani presenetljivo izenačili. Kasneje je do izraza prišla razlika v kvaliteti in domači so do vrha napolnili primorsko mrežo.

Olimpija se je v prvem polčasu mučila z Radomljami, ki so postavili neprebojen zid pred svojim golom. V igri Zmajev ni vse postavljeno tako, ko bi moralo biti. V vezni liniji so namreč trije igralci enakega profila (Matič, Zajc, Kapun), manjka pa zlasti kreativec, ki bi z uporabnimi žogami hranil napadalce. Pozna se pač odhod Omladiča. V polčasu je Karapetrovič verjetno povzdignil glas in zeleno-beli so krenili bolj odločno in agresivno. Sledil je rdeči karton Radomeljčanov, nakar so Zmaji začeli zabijati gole in tekme je bilo konec.

Krka je proti Zavrču povedla, nato pa gostom prepustila iniciativo in iz protinapadov zadela še dvakrat.

Tekma Koper- Celje je bila preložena zaradi gripe v celjskem taboru.

 

Dodaj komentar

*