Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Maribor poražen v Domžalah

Domžalčani tudi po sedmem krogu ostajajo neporaženi oz. s samimi zmagami in brez prejetega gola.

Njihov tekmec je bil tokrat Maribor, ki pa se mu je velika zmaga v Glasgowu vendarle poznala in ki ni prikazal igre, ki se je od njega pričakoval. To pa ne zmanjšuje domače zmage, ki so jo dosegli po odlični igri. Rumeno-modri imajo očitno resen namen, da se vključijo v borbo za prvaka, kar je za Prvo ligo prav dobrodošlo.

V Celju je gostovala Olimpija. Obe ekipi sta bili oslabljeni, domači so več napadali, a bili v svojih poskusih premalo konkretni, gostje pa so predvsem prežali na protinapade. Končalo se je brez golov, kar je logična posledica prikazanega.

Goričani so se nekoliko pobrali, v nedeljo pa so doživeli nov udarec. V prvem delu so povedli, nato pa igrali preveč ležerno, kar so Velenjčani izkoristili in zasluženo zmagali. Morda se Apolloniju obeta enaka usoda kot je doletela Vanolija.

Koprčani so v Novem mestu igrali pod vplivom šok terapije (menjava Vanolija) in v prvem polčasu dobesedno “jedli travo” ter zabili kar tri gole. Domači se seveda do konca niso pobrali, zabili pa so častni gol.

Zavrč je že v petek premagal Radomlje, kateremu se v naslednji sezoni verjetno spet obeta selitev nazaj v drugo ligo.

Dodaj komentar

*