Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 3. krog

Pred nami je 3. krog. Dve tekmi sta bili že odigrani v petek. Domžalčani nadaljujejo z zmagovito serijo, saj je tokrat padel Zavrč, Celjani pa so povozili Novomeščane.

Igralci Zavrča trenutno nimajo prednosti domačega igrišča, saj domače tekme igrajo na Ptuju, Domžalčani pa se s tem pretirano ne ukvarjajo in so zabeležili že svojo tretjo zaporedno zmago. Bili so enostavno konkretnejši kot “domači”.

Celjani so po slabem začetku sezone ves svoj gnev tokrat stresli na ekipo Krke, ki je odšla nazaj na Dolenjsko s tremi goli v mreži, glede na potek pa bi jih bilo lahko še več.

Poleg teh dveh obračunov se nam obeta še tekma v Domžalah, ki so trenutno dom za novinca v ligi ekipo Radomelj, ki gosti Rudar. To bo zelo zanimiv obračun, saj bodo domači naredili vse za prvo zmago v Prvi ligi sploh, Rudar pa se mora tudi čimprej pobrati. Radomeljčane je gotovo dodatno opogumila tekma v prejšnjem krogu v Ljudskem vrtu, kjer so se dobro upirali Mariboru, tako da je razmišljanje o (današnji) zmagi dokaj realno. Rudar pa tudi ni kakšna naivna ekipa , ampak izkušen prvoligaš, ki ima svojo raćunico.

V Novi Gorici bo odigran primorski derbi, saj gostuje Koper. Šlo bo gotovo predvsem za taktični boj, saj sta na obeh klopeh Italijana, edini cilj pa je končni izkupiček. Morda je v rahli prednosti Koper, saj se letošnja ekipa Gorice še oblikuje.

Veliki derbi med Olimpijo in Mariborom, ki bi sicer obeležil ta krog, pa je na željo Ljubljančanov prestavljen.

Dodaj komentar

*