Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Olimpija zmagala, v nedeljo sneg

15. krog Prve lige so krojile snežne padavine, ki so zlasti v nedeljo padale tako gosto in intenzivno, da so bile tri tekme odpovedane.
Olimpija je sicer v preteklem krogu v Mariboru nekoliko nesrečno izgubila (v zadnjih minutah), a je sobotna tekma v Celju pokazala, da je strokovni štab na čelu s trenerjem Razdrhom na pravi poti, saj so po odlični igri in to še z igralcem manj uspeli premagati domače. Ti so sicer povedli, gostje pa so po zaslugi Šporarja uspeli preokreniti rezultat. Očitno gre pri Zmajih res za visoko motivirano ekipo, ki pa se je pod novim trenerjem predvsem sprostila, krč je izginil, igra pa je postala kombinatorna in na momente celo spektakularna. Slovenski nogomet zaradi večjega zanimanja rabi močno Olimpijo, saj bo na ta način napredoval tudi Maribor, ki je trenutno “osamljeni jezdec”.
V Kopru so domači dobesedno osmešili goste iz Gorice in jim do vrha napolnili mrežo. Goričani celo tekmo praktično niso resneje ogrozili domačega gola. Morda sem prezgoden, a imam občutek, da se pričenjajo kazati prvi sadovi dela trenerja Vanollija.

Dodaj komentar

*