Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Praznik v Kidričevem

Po reprezentančni polomiji na začetku kvalifikacij za SP se z 9.krogom nadaljuje Prva liga. Največjo pozornost zbuja tekma v Kidričevem, kamor prihaja Maribor in kjer se obeta pravi nogometni praznik. Olimpija tokrat gostuje v Kranju.
Aluminij je slabo začel (davek neizkušenosti v Prvi ligi), se nato ujel in nanizal nekaj dobrih rezultatov. O Mariboru ne gre izgubljati besed. Gre za eno redkih uspešnih ekip v Sloveniji in to na evropskem nivoju. Seveda pa se bodo za zmago morali potruditi. Če bodo domače podcenjevali (v kar močno dvomim), bodo točke lepo ostale doma.
Olimpija je po menjavi v strokovnem štabu doma proti Kopru zaigrala dobro in uspešno, a v nedeljo v Kranju je nova tekma in zopet se bo treba potrditi. Kranjčanom pa so predvsem domače tekme priložnost za nabiranje točk, zato Zmajem gotovo ne bo lahko. Kranjčani bodo motivirani in borbeni in to lahko prevaga nad večjo kvaliteto Olimpije, ki pa je vseeno favorit.
Rudar doma igra z Gorico. Možni so vsi, najbolj pa mi diši po neodločenem rezultatu.
Domžalčani gostijo Muro, ki je sedaj vse sile usmerila v prvenstvo, kar se že pozna na rezultatih. Domžale so letos začele mnogo bolje kot lani in mislim, da so bliže zmagi kot Prekmurci.
Zanimivo bo tudi v Kopru, kjer gostuje Celje, ki je dosedaj pravi “hit” prvenstva in videli bomo, če bodo “zobe” pokazali tudi na Obali.

Dodaj komentar

*