Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Arena Petrol pričakuje prvake

Po burnih dogodkih na evropski sceni je na vrsti 7. krog domačega prvenstva. Maribor gostuje v Celju, Mura v Kopru, Olimpija pa v Kidričevem.
Celjanom se bo verjetno zoperstavila rezervna mariborska postava, kar bodo domači seveda skušali izkoristiti in po dobri predstavi v Ljubljani odvzeti skalp prvaku. Maribor, ki trenutno živi za povratno tekmo z Dinamom, pa je le Maribor, zato Knezom v njihovih namerah ne bo prav lahko.
Muraši, ki so se zelo dostojno upirali Laziu in se niso osramotili, potujejo na Obalo, kjer bo Koper skušal izkoristiti njihovo igranje na dveh frontah in s tem povezano utrujenost, zato je najverjetnejša domača (koprska) zmaga.
Olimpija je malokrat igrala v Kidričevem (če sploh je kdaj) in v nedeljo popoldne se tam obeta nogometni praznik. Domači so dovolj dobri oz. Olimpija (še) ni pretirano dobra, da eventuelna domača zmaga ne bi bilo nobeno presenečenje.
Domžalčani gostilo Rudar, ki je v preteklem krogu zmagal, kar mu je dvignilo samozavest, zato bodo imeli domači za zmago precej težav.
Triglav gosti Gorico. Kranjčani igrajo sicer dobro in borbeno, a izgubljajo in počasi bo treba začeti nabirati točke.

Dodaj komentar

*