Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Dober obet za Dinamo

V 6. krogu je Maribor zabeležil novo zmago, presenetljiv pa je domač poraz Mure z Aluminijem.
Maribor je za razliko od dosedanjih tekem v prvenstvu nastopil v najmočnejši postavi in imel veliko težav z Domžalami. Le-ti so zaigrali precej odprto, kar bi se jim na koncu skoraj izplačalo. Domači so povedli, gostje nato vse sile usmerili v izenačenje, kar jim je uspelo, nato pa je Tavares Mariboru vendarle prinesel tri točke. Nova zmaga za Vijoličaste je gotovo dobra popotnica za sredino tekmo v Zagrebu.
Olimpija znova v Stožicah ni zmagala, ampak le remizirala, Celjani pa so bili na koncu celo bliže zmagi. Zmaji so odlično začeli in kmalu povedli z 2:0. To gostov ni zmedlo, ampak so zaigrali bolj odločno in izid kmalu znižali. V drugem delu bi Olimpija vodstvo lahko povišala (vratnica), za izenačenje pa so zadeli Celjani. Izid je glede na dogodke realen, Zmaje pa čaka še veliko trdega dela.
V primorskem derbiju so Goričani zasluženo premagali Koper, ki se je tokrat predstavil v zelo skromni luči.
Rudar je končno zmagal. Premagal je Triglav, ki pa je imel zlasti v drugem delu veliko priložnosti za izenačenje, a gola ni zabil.
Mura nadaljuje s slabimi predstavami v prvenstvu. Tokrat jo je premagal Aluminij in to popolnoma zasluženo. Domačim se poznajo tekme na dveh frontah in po Laziu (ko bo evropskih predstav konec) bo tudi več moči za domače obračune.

Dodaj komentar

*