Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Olimpija nekoliko popravila vtis

Za nami je 2. krog 1. lige. Olimpija je visoko zmagala v Velenju, Maribor pa je z rezervno postavo remiziral s Koprom.
Mariborčani so trenutno v odlični situaciji. Igrajo namreč na dveh frontah. Najboljša postava igra evropske tekme, veliko rezervistov pa domače in tako Štajerci rekrutirajo nove igralce za prvo ekipo. Tokrat so omenjeni rezervisti odigrali neodločeno s Koprom, ki se je v glavnem branil, tako da se tudi to za Mariborčane lahko šteje za uspeh. Sploh, če bodo jutri izločili Željezničarja.
Očitno sta Šiljak in Ačimovič Olimpijinim igralcem malo oprala možgane, tako da so ti v Velenju zaigrali kot “levi iz kletke”. Rudar je resda ostal z desetimi igralci, a Zmaji bi včeraj vseeno zmagali. Če bo podoben pristop v četrtek, lahko pade tudi Tromso, ki pa je seveda boljši od Rudarja.
Muraši so se v četrtkovi evropski tekmi očitno precej utrudili, kar so izkoristili Goričani in zasluženo zmagali. Prekmurci imajo pač krajšo klop kot Maribor.
Triglav je izkoristil priložnost ter premagal Aluminij, ki tudi ni bil slab, gotovo pa bo Kranjčanom v naslednjih tekmah teže.
Domžalčani niso uspeli vnovčiti zmage iz Ljubljane, saj so doma izgubili s Celjani, ki po evropskem neuspehu doma igrajo odlično in trenutno zasedajo nič manj kot prvo mesto na lestvici.

Dodaj komentar

*