Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Dob pred vrati raja

Jutri (sreda popoldne) bo odigrana povratna tekma dodatnih kvalifikacij za Prvo ligo med domačim Dobom in Triglavom. Prvo tekmo v soboto v Kranju so zelo presenetljivo dobili igralci Doba, a to le glede na napovedi pred srečanjem, po dogodkih na igrišču pa popolnoma zasluženo.
Kranjčani so bili preveč prepričani v svoj uspeh, mogoče so podzavestno ekipo Doba podcenjevali, kar se jim je na koncu maščevalo. Sicer so več napadali, imeli večjo posest žoge, a so bili njihovi poizkusi jalovi, gostje pa so se uspešno branili, se otresli kranjskega pritiska in ob koncu prvega polčasa dvakrat zadeli v polno.
Kranjčani so nato ugotovili, da je vrag odnesel šalo, a je bila njihova dnevna forma pač preslaba, da bi se vrnili v tekmo. Tako je Dob odnesel veliko zmago, Triglavu in še zlasti trenerju Brkiču pa povzročil glavobol, saj se bo treba na povratno tekmo mnogo bolje pripraviti. Gorenjci gotovo še niso vrgli puške v koruzo, a bo njihova naloga vse prej kot lahka. Na Dobu se bo namreč na tekmi zbrala “cela vas”, domači pa bodo “umrli” na igrišču. Moja prognoza: naprej gre Dob.

Dodaj komentar

*