Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon “Ljubljanski” derbi v Stožicah

Pred nami je 27. krog Prve lige. Pari so kar zanimivi, še posebej pa se bo iskrilo v Stožicah, kamor prihajajo Domžale.
Tekme med Zmaji in Domžalčani so vedno nekaj posebnega, prisotno je lokalno rivalstvo, v prednosti pa so tokrat Ljubljančani, ki imajo kljub dvema zadnjima porazoma boljšo ekipo kot gostje.
Praznik nogometa bo tudi na Obali, kjer gostuje Maribor. Koperčani bodo gotovo dodatno motivirani, saj si gotovo želijo skalp starih in (verjetno) novih prvakov. Ne bi bilo prvič in ne bi bilo zelo veliko presenečenje.
Zadnji Triglav gostuje v Novi Gorici, domači so mnogo boljši tekmec in Kranjčani bodo kakšne točke morali iskati drugje. Seveda pa bodo Goričani morali igrati resno in zavzeto.
V Celje prihaja Mura, ki je prav gotovo veliko presenečenje letošnje sezone, ki se spogleduje z Evropo in bo tudi v Knežjem mestu iskala pot do eventuelne zmage, domači pa sicer spomladi igrajo spremenljivo, a rabijo točke (da se jim Nafta ne približa) zato se bodo gotovo maksimalno borili.
Nafta je dokaj varno na predzadnjem mestu, a to je ne sme uspavati, saj je do konca še kar nekaj tekem, zato mora že proti Rudarju poizkušati iztržiti čim več, Knapi pa so v tem trenutku gotovo zelo neugoden nasprotnik.

Dodaj komentar

*