Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Tokrat najbolj zanimivo v Kranju

Med tednom je bil odigran 25. krog z velikim derbijem, nogometaši pa seveda ne počivajo, ampak jih jutri in v nedeljo čaka nov (26.) prvoligaški krog.
Domžale so v Murski Soboti pokazale borbenost in karakter, tako da lahko malce laže zadihajo. Nafta je očitno v krizi in proti Domžalčanom nima prav velike možnosti. Tudi sicer ji v prvenstvu ostane še boj za predzadnje mesto.
Rudar je v začetnih spomladanskih krogih precej neprepričljiv, Gorica pa v precej boljšem stanju, zato je za tekmo v Velenju najbolj realen neodločen rezultat.
Poraz proti Mariboru je Olimpijine igralce in strokovno vodstvo najbrž kar precej prizadel, zato bo gostovanje v Prekmurju pri Muri še toliko težje, sploh če vemo, s kakšno motivacijo Muraši vedno nastopijo proti Zmajem. Prvenstvo je zanje verjetno izgubljeno, še vedno pa jim ostane boj za drugo mesto in s tem Evropo, kar pa tudi ne bi bilo slabo.
Maribor pričakuje Celjane in vsak drugačen izid od domače zmage bi bilo presenečenje.
Na koncu pa še tekma v Kranju med Triglavom in Koprom, ki sicer ne bi bila nič posebnega, tokrat pa je, saj imajo domači spet realne možnosti za zmago, s tem pa bi se približali predzadnji Nafti, ki bo v Domžalah najbrž poražena.

Dodaj komentar

*