Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Bodo Muraši presenetili v LJudskem vrtu?

Pred nami je 24. krog Prve lige. Najbolj zanimivo bo v Ljudskem vrtu, kamor prihaja glavno presenečenje letošnje sezone Mura, ki bo skušala čim več iztržiti tudi tokrat.
Maribor je seveda favorit, a so Prekmurci v tej sezoni že večkrat pokazali zobe, zato domačinom ne bo nič kaj lahko. Poleg tega bodo Vijoličasti še pod dodatnim pritiskom, saj jih v sredo čaka veliki derbi, zato si kakšne večje izgube točk ne morejo privoščiti.
Olimpija odhaja v Kranj, kjer se je v prvem spomladanskem krogu močno opekel Maribor, tako da Kranjčani verjetno podoben scenarij pripravljajo tudi za Zmaje, ki pa bi jim za samozavest pred sredinim derbijem nove tri točke prišle še kako prav.
Domžale bodo proti Goričanom gotovo skušale popraviti vtis iz prejšnjega kroga (poraz v Mb) in so po moje bliže zmagi kot Primorci. Ti pa so pravi mojstri nogometne taktike in imajo jutri svojo računico.
V Lendavi se bosta udarila Nafta in Koper. Domač poraz z Olimpijo v prvem krogu je pozabljen, Koperčani vendarle trenutno niso Zmaji, zato bodo domači igrali na zmago, Koper pa čakal na protinapade.
Velenjčani čakajo na Celjane. Oboji igrajo bolje kot kažejo rezultati, najbolj realen pa je neodločen rezultat.

Dodaj komentar

*