Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Bo Maribor pokazal šampionski obraz?

23. krog bo zelo zanimiv, saj bosta skušala zlasti vodeči Maribor in zadnji Triglav dokazati, da je šlo v prvem primeru le za slab dan (Maribor), v drugem(Triglav) pa, da zmaga nad vodilnimi ni bila slučajna.
V štajersko prestolnico prihajajo Domžale, ki so prejšnji vikend zmagale, tako da so pridobile na samozavesti, Vijoličasti pa bodo morali prikazati precej boljšo igro kot proti Kranjčanov, zlasti v smislu boljše realizacije priložnosti, ki se bodo gotovo ponudile. Predvsem morajo pozabiti na pretekle uspehe (jesenski naslov, Liga Evropa) ter prikazati svojo pravo igro, ki je vendarle najboljša v Ligi.
Olimpija v Stožicah gosti Rudarja. V prejšnjem krogu je bravurozno povozila Nafto (tudi malo zaradi sodnika) in enak scenarij pripravlja za Velenjčane. Ti so po moje boljša ekipa kot Lendavčani, zato se toliko golov v njihovi mreži ni nadejati. So pa Zmaji favoriti.
V Celje prihaja ranjena Nafta. Domači bodo gotovo skušali izkoristiti stanje v gostujoči ekipi, ki trenutno najbrž ni najboljše. Morda pa so se Lendavčani uspeli pobrati.
V Kopru bo primorski derbi (Gorica). Pred nekaj leti bi bi Bonifika pokala po šivih, sedaj pa ni čutiti posebnega naboja.
V Mursko soboto prihaja presenečenje preteklega kroga Triglav in mislim, da bodo Muraši kar realen test uspeha Kranjčanov nad Mariborom.

Dodaj komentar

*