Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Senzacija v Kranju

22. krog Prve lige je postregel s pravo senzacijo, saj je odpisani Triglav presenetljivo slavil proti Mariboru, ki je bil za mnoge že nov državni prvak.
Vijoličasti so sicer večji del tekme napadali, a bili pred golom Kranjčanov premalo konkretni. To so domači izkoristili, zabili dva gola in uspeli prednost zadržati. Že kmalu bo jasno, ali je šlo samo za slab dan prvakov in preblisk Kranjčanov, ali pa prvenstvo vendarle še ni odločeno.
Olimpija je zgodaj povedla iz sumljive enajstmetrovke, za nameček pa je Nafta ostala še brez enega igralca (rdeč karton), kar je gotovo vplivalo na končni rezultat, saj so Zmaji nato nasuli še pet golov. A dvomim, da bo šlo v naslednjih tekmah tako gladko.
V Novi Gorici sta domačin in Celjani odigrala enakovredno tekmo, ki se je pravično končala z delitvijo točk.
Mura nadaljuje z zbiranjem točk. Tokrat je vse tri odnesla iz Velenja, tudi na račun zgodnjega vodstva, na katerega domači niso uspeli uspešno odgovoriti. V drugem polčasu so Muraši nato zabili še drug gol, Velenjčani pa so nekaj minut pred koncem rezultat le znižali. Prav neverjetno je, kaj je letos Šimundža napravil z Muro. Pravi mali čudež!
Domžalčani so nekoliko srečno premagali Koper, saj so imeli gostje veliko priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene.
Skratka, prvenstvo bo še zanimivo in ga očitno še ni konec.

Dodaj komentar

*