Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Presenetljivi remi v Ajdovščini

V 17. krogu Prve lige so bile oči slovenskih ljubiteljev nogometa uprte v derbi v Domžalah, kjer sta se merila Domžale in Olimpija, najbolj odmeven pa je gotovo “le” remi Maribora s Primorjem.
Domžalčani so igrali slabše kot na preteklih tekmah, a vseeno zabeležili zmago nad Olimpijo, ki je sicer v drugem polčasu uspela izenačiti, nato pa so domačini zabili še drugi gol, gostom pa je zmanjkalo moči za izenačenje. Domžalčani so tako spet dokazali, da so trenutno boljša ekipa kot Ljubljančani, po remiju Maribora na Primorskem pa so tudi zmanjšali zaostanek za Štajerci.
Ajdovci so s pogumno in borbeno igro uspeli izvesti “misijo nemogoče” in zabeležiti remi s favoriziranim Mariborom, kar je gotovo velikanski uspeh. Mariborčani so imeli sicer (jalovo) terensko premoč, domačini pa so nekajkrat nevarno zapretili iz protinapadov.
Koper in Celje sta odigrala pravo golijado, saj je na Bonifiki padlo kar deset golov, od katerih je “Jagoda” Osterc zabil kar štiri. Domači so že zgodaj visoko povedli, gostje znižali, Kanarčki pa nato v drugem delu le še potrdili spektakularno zmago.
Rudar in Nafta sta odigrala nogometno uspavanko in remi brez golov je najrealnejši.
Triglav, ki letos preseneča na celi črti, je tokrat na kolena spravil Novogoričane in potrdil, da ni naključno član prvoligaške družine.

Dodaj komentar

*