Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Nogometni praznik v Domžalah

V 17. krogu bo v ospredju zlasti nedeljski spektakel v Domžalah, kamor prihaja Olimpija. Maribor gostuje v Ajdovščini.
Zmaji še vedno iščejo pot iz krize, ne glede na gladko zmago v preteklem kolu. Igra še vedno ni prepričljiva in to bodo seveda skušali vnovčiti igralci Domžal, ki so edini resni zasledovalci vodečega Maribora. Domžalčani so bliže zmagi, uspeh za Olimpijo pa bi bil že remi.
Primorje bo težko zaustavilo zmagovito serijo Mariborčanov, sploh če upoštevamo stanje v ajdovskem klubu (stalne grožnje stavk s strani igralcev). Če večina Vijolic ne bo vstala z levo nogo, lahko za to tekmo mirno zapišemo nove tri točke za Milaničeve varovance.
Po Olimpiji na novo Bonifiko prihajajo Celjani. Le-ti letos igrajo toplo-hladno, od blestečih do katastrofalnih predstav. Koprčani bodo svoje odigrali, veliko pa bo odvisno, kako bodo igrali Celjani in od števila domačih navijačev. Če se ti odpravijo na tekmo samo v slučaju brezplačnega ogleda, jim to gotovo ne more biti v čast.
Rudar je pred enim tednom doma razbil Triglav, z Nafto bo imel verjetno težje delo. Lendavčanom malo pohaja sapa, a bi neodločen rezultat lahko iztržili.
Po petardi v Velenju, bo Triglav skušal popraviti vtis doma proti Gorici. V Kranju so padli že težji kalibri, zakaj temu ne bi bilo tudi tokrat.

Dodaj komentar

*