Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Zmaji tokrat prepričljivo

V 16. krogu gotovo najbolj odmevajo zanesljiva zmaga Olimpije nad Primorjem, nov uspeh Maribora ter remi Celjanov v Lendavi.
Olimpija se je v soboto v Stožicah prikazala v lepši luči kot na dosedanjih tekmah, ne le zaradi rezultata, ampak tudi zaradi pravega odnosa in pristopa. Tokrat so zmaji igrali odločno, z veliko željo po zmagi. Igralci Primorja so se sicer trudili, a razigranim domačinom niso bili kos.
Maribor nadaljuje serijo uspehov, ki je ni mogel prekiniti niti aktualni prvak. Vijoličasti so že v prvem polčasu z odlično igro Kanarčke spravili na kolena, v drugem delu pa tekmo rutinirano pripeljali do konca.
Celjani so v Lendavi osvojili točko! Domačini so sicer več napadali, gostje pa dvakrat povedli, tako da so Naftaši v finišu reševali in rešili celo kožo.
Domžalčani so tokrat Novogoričanom očitali pravo nogometno lekcijo in svojo dobro igro kronali kar s tremi lepimi goli. Tako so zanesljivo zasidrani na drugem mestu lestvice.
Petarda v Velenju! Igralci Rudarja so bili tokrat “pri strelu” in v prvem delu enkrat, v drugem pa kar štirikrat zadeli Kranjsko mrežo. Knapi so zadevali, Triglavani pa niso bili na ravni dosedanjih tekem.

Dodaj komentar

*