Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Zmaji na otvoritvi Bonifike

15. krog bo gotovo najbolj zaznamovala tekma v Kopru na prenovljeni Bonifiki, kamor prihaja ranjena Olimpija.
Maribor melje vse pred sabo tako v prvenstvu kot pokalu in veliko presenečenje bi bilo, če se tudi njegovo gostovanje v Celju ne bi končalo s polnim izkupičkom. Celjani so trenutno preslabi za kaj več kot častni poraz, čeprav se tekma igra na Areni Petrol.
Kot že rečeno, bo jutri zvečer otvoritev nove Bonifike in domačini se bodo še kako potrudili, da bo slavje popolno. Zmaji si še vedno ližejo rane po sredinem polomu v pokalu in prav zanima me, če je Kosič uspel dvigniti ekipo, da ne bo doživela nove katastrofe. Koper igra spremenljivo, a vse bo odvisno od tega, kakšna bo Olimpija.
V Ajdovščino prihaja Gorica, čaka nas torej nov primorski derbi, v katerem je vse mogoče. Primorje je izrazito domače moštvo, ni pa nujno, da bo to zadosti za novo zmago.
Zelo zanimivo bo tudi v Kranju, kamor po novo zmago prihaja Nafta, če pa vemo, da se je s Triglavom opekel že Maribor, novo gorenjsko presenečenje ni popolnoma izključeno.
Domžale gostijo Rudarja in če bodo igrali vsaj približno tako kot v sredo z Olimpijo, četa Bojana Prašnikarja nima nobenih možnosti.

Dodaj komentar

*